Kosten


Groepstraining:             € 395 (8 trainingen van 2u + stiltedag)
Individuele training:     € 525 (8 trainingen van 1,5u + stiltedag)

Bij de trainingen zijn inbegrepen: intakegesprek, werkmap, audiobestanden en persoonlijke ondersteuning tijdens het gehele traject.

Stiltedag (zonder training) € 75

Bij de stiltedag zijn inbegrepen : begeleiding, koffie, thee, water, lunch, versnaperingen en alle materialen zoals meditatiekussentjes, yogamatjes, stoelen


Heeft u eigen wensen? Zoals in tweetallen, in een klein groepje of met uw familie een training volgen? Kosten op aanvraag.
Bedrijfstrainingen en workshops: kosten op aanvraag.

Vergoeding
Vergoedingsmogelijkheden via zorgverzekering

Mindfulness heeft een positief effect op je gezondheid. Daarom zijn inmiddels veel zorgverzekeringen die (een deel van) de training vergoeden. Ik ben als mindfulnesstrainer categorie 1, aangesloten bij beroepsvereniging VMBN. Hierdoor voldoen mijn trainingen aan alle criteria die zorgverzekeringen stellen zodat jij in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Klik hier om te zien wat jouw verzekering vergoedt.

Vergoedingsmogelijkheden via werkgever

Werkgevers zijn vrijwel altijd bereid de kosten van een mindfulness training te betalen. Hiervoor zijn opleidings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar. Vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden voor een vergoeding. 

Vergoedingmogelijkheden voor mantelzorgers

Menzis biedt mogelijkheden voor vergoeding van de mindfulness training als je intensief betrokken bent bij de verzorging van een naaste. Klik hier voor meer informatie. Vraag de voorwaarden voor de vergoeding goed na.